sâmbătă, 1 octombrie 2011

Cum facem ciuperci murate?

 Cum facem ciuperci murate?Vezi cum pas cu pas:



I.Se aleg ciuperci mici, tari, foarte proaspete, se spala fara sa fieluata pielita, se pun pe foc sa fiarba intr0un vas acoperit in carenu se pune nici apa, nici unt ci zeama de lamaie (pt 500 grciuperci-2 lamai).Cand zeama a scazut se acopera ciupercile cu otetdiluat,2pahare apa la 1 pahar otet.
Sesareaza dupa gust, se dauga cateva boabe de piper si de cuisoare sise da intr-un clocot.Se lasa marinata sa se raceasca,se pune apoi inborcane si se leaga imediat cu celofan.

    1. l apa, 300 ml otet, 1-2 foi de dafin, boabe de piper, ienubahar, cateva cuisoare.Se fierbe si se toarna rece peste ciupercile care au fost oparite cu apa in care s-a pun 1 lingura zeama de lamaie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu