sâmbătă, 1 octombrie 2011

Antricot tirolez

Antricotulse taie felii, se bate, se sareaza, se unge cu mustar pe ambele partisi se prajesc in ulei.
Separatse face pilaf care dupa ce se raceste se pune intr-o tava, intins petoate suprafata, iar deasupra se pun feliile de antricot prajite, unalanga alta pe toata suprafata.Deasupra se toarna un sos facut astfel:
-secalesc 2 cepe taiate marunt, cu doi morcovi rosi pe razatoareamica.Dupa ce se caleasc putin se adauga un polonic de apa fierbintesi o foaie de dafin.Apoi se adauga 2 linguri de mustar diluat cuputina apa calda.
Acestsos se pune in tava peste carne numai dupa ce se trece prinstrecuratoare storcandu-se foarte bine.Apoi se pun 2 castravetimurati taiati marunt.
Se pundeasupra 2 linguri de smantana diluata cu putina apa calda si se dala cuptor 30. Verdeata se pune cand se serveste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu